11 vjecari Alvin Berisha mberrin ne shtepi diten e premte.

Ai mberriti ne aeroportin e Romes ku e priten babai dhe 2 motrat.

Ate e ka pritur te gjithe banoret ne provincen e Barzago ne Leccos ne veri te Italise.


Ne ballkon shkruhej Mirese errdhe kampion.

Te gjithe komshinjte kishin zbritur per ta takuar dhe e nderuar.

Pas veshtiresis vjen lehtesimi.Dite te bukura per Alvinin