Nje nga shenjat e para qe burri juaj ju tradhton eshte ndryshimi i pamjes se tij nje stil i ri ndryshe nga me pare qe e keni njohur.

Shenja e dyte eshte sjellja e tij ndaj jush behet shume i ftohte nuk ju degjon me dhe rri sa me larg.

Shenja e trete jane udhetimet e gjata pa arsye dhe largon pa thene asnje fjale.

Shenja e katert eshte mardhenia e tij me telefonin ai e shikon gjithe kohen dhe i rri mendja aty apo e fsheh kur iken ne shtepi.

Shenja e peste eshte ndryshimi ne shtrat behet i shpejt dhe shume i ftohte.

Shenja e gjashte rri shume ore larg shtepise dhe vonohen kur vjen per te ngren buke apo drekon i vetem.