Virologia kineze e njohur si Dr Shi Zhengli, eshte e famshme per punen e saj ne studimin qe beri tek lakuriqet e nates per koronavirusin.

Mirepo sipas saj lakuriqet e nates ne rajone kufitare ne jug dhe jugperendim te kines, mund te perhapin viruse te tjere.
Dr Xhengli nga Institturi i Virologjise ne Wuhan ka deklaruar se viruset ,und te perhapen pertej Kines. Jsa si u shpreh ajo:

“Ne nuk duhet t’i kërkojmë vetëm në Kinë, por edhe në vendet e Azisë Jugore.”
Kujtojmë se laboratori i Dr Shi Zhengli Institutit të Virologjisë Wuhan, është akuzuar si burimi kryesor dhe gjeneza e shpërthimit të virusit, por deri më tani aludimet nuk mbështeten në prova, teksa hetimet vijojnë.