Pas gjithe atyre diteve te veshtira aktorja Luiza Xhuvani, i është rikthyer sërish jetës publike.

Nje nga aktoret me te mira shqiptare dhe me qindra role ne filma dhe teater.

Pas 2 muajsh ajo u rikthye në skenë, në një mbrëmje poetike me partnerin e saj skenik, Ndriçim Xhepën, fotografi i “Panorama Plus” e ka fotografuar për herë të parë në një mbrëmje gala, siç ishte ndarja e përvitshme e çmimeve “Kult”.

E mendueshme dhe shume e bukur e veshur me te zeza ajo eshte duke medituar. Ndërkohë që mbahej show i ndarjes së çmimeve. Natyrisht që ra në sy për klasin në veshje.