Nje nga aktoret me te mire ne Klanifornia Visjan Ukcenaj eshte pretagonis ne rrjetet sociale nga nje foto e tij me bashkeshorten.

Ai postoj nje foto ku i vendos doren bashkeshortes por komentuesit nuk i ka shpetuar ky xhest.

Dhe kane komentuar komente te ndryshme rreth dores se aktorit.

Nje koment thuhet:”Kujdes dore”…”Te ka rreshqitur dora padashje”……Komente te shumta per kete foto te bukur.