A mund te gjeni se ku ndodhet macja brenda tek pellumbat.

Ky eshte nje nga kuicet me te bukur dhe me argetues.

Eshte si nje iluzion optik ndaj vetem ata qe kane nje shikim te mprehte mund ta gjejne.

Tetoje shikimin tend duke gjetur macen.

Per te gjithe ju qe nuk e gjetet foto me poshte ju vjen ne ndihme.

Ja ku eshte macja.