Ky eshte testi hit ne rrjetet sociale dhe eshte e sigurt qe do t`ju lodhi pak.

Perdoruesit qe e kane pare jane sfiduar nga kerkesa e saj per te gjetur shkronjen ‘b’ te vogel midis ‘d-ve’.

Ky eshte nje test qe ka disa nivele veshtiresie, pra veshtiresia vjen duke u rritur.

Testi real quhet Playbuzz por eshte modifikuar nga gazeta express per shqiptaret ne internet dhe kerkon shume vemendje.

Nese jeni gati mund ta beni edhe ju testin.