Te gjithe qe e kemi jetuar ate kohe e mbajme mend konkurentin e BigBrother 2 qe fitoi simpatine e publikut dhe cmimin e madh.

Pas perfundimit te ketij reality show-t, daljet ne ekran te Qetsorit ishin te pakta.

Megjithate ai ka vazhduar te jetoje ne Vlore.

Ne pamje te pare ai ka ndyshuar mjaft pasi duket me me thinja dhe pak me i dobesuar.

Por gjithsesi ai mbetet nje nga banoret me te dashur per publikun tone shqiptaret.