Nje lajm i mire vjet per te gjithe ata qe jane gjobitur se kane kaluar afatin e qendrimit ne shtetin grek.

Kyreministri Rama tha se të gjobiturit duhet të aplikojnë tek faqja zyrtare e Tatimeve për rimbursim.

“???? TË GJITHË QYTETARËT QË DISPONOJNË DOKUMENTIN E PAGESËS SË GJOBËS SË AUTORITETEVE GREKE PËR SHKAK TË KALIMIT TË AFATIT TË QËNDRIMIT NË GREQI, JANË TË LUTUR TË APLIKOJNË PËR RIMBURSIMIN:

https://www.tatime.gov.al/d/8/45/45/1410/njoftim-per-rimbursimin-e-gjobave-te-vendosura-shtetasve-shqiptare-jashte-republikes-se-shqiperise-si-pasoje-e-situates-se-shkaktuar-nga-covid-19?fbclid=IwAR02JD8_ufV_xzw0nArNOv0e6D8EmcsRvgNxZjUOUK-c3frRzwT3JofYANc

*Si rezultat i mirëkuptimit të qeverisë greke dhe angazhimit personal të kryeministrit Mitzotakis, shqiptarët me leje të përkohshme qëndrimi nuk u penalizuan masivisht për shkeljen e pavullnetshme të afateve????????????????????

Por sidoqoftë është verifikuar një numër i kufizuar rastesh kur janë vendosur gjoba dhe SIÇ JAM ZOTUAR ATO DO TË RIMBURSOHEN NGA SHTETI SHQIPTAR????????❤️

NE THEMI ATË QË BËJMË DHE BËJMË ATË QË THEMI????”