Tirana International Airport (TIA) ka publikuar rregullat e reja per te gjithe ata qe do te udhetojne me avion ne vendet e Bashkekimit Evropian.
Per shkak te perhapjes se koronavirursit.

Ja cfare duhet te keni kujdes:“Të gjithë personat që paraqesin simptomat temperaturë, kollë, vështirësi në frymëmarrje, humbje të shijes dhe nuhatjes nuk duhet të shkojnë në aeroport,” thuhet në protokoll.

Gjithashtu udhëtarëve u kërkohet që të plotësojnë deklaratën e shëndetit, përpara se të bëjnë check-inin dhe duhet të jenë të pajisur me maska të mjaftueshme mjekësore për gjatë gjithë udhëtimit.