Ky eshte nje test psikologjik ku ne te jane fshehur 7 imazhe.A jeni ju ne gjendje ti gjeni?

Nese e shikoni me kujdes do te vereni në qendër të fotos është një grua e mbështetur në pemë.

Kurse në të dy anët e saj janë dy fytyra që duken të zbehta dhe brenda fytyrës në të majtë të imazhit ndodhet një çift.

Tek këmbët e gruas mbështetur në pemë ndodhet një burrë i plakur i kthyer. Dhe imazhi i fundit është krijuar nga tërësia e imazheve të tjera në figurë.

Me te verete nje nga fotot test me te bukura.

Po ju ai zbuluat?