Pasi Rudina hapi restorantin e saj lajmi se kush eshte Marku ka qene lajmi me i klikura ne portale.

Rudina eshte shprehur se njeriu qe i besoi projektin e restorantit ishte pikerishte Marku.

Ajo eshte kontaktuar nga gazeta Shqiptare dhe eshte pyetur pikerishte per kete ngjarje dhe ajo ka qeshur pse eshte pyetur rreth Markut.

“Qesh se më keni cudit me këtë pyetje”, është mjaftuar në përgjigjen dhënë. Në këtë mënyrë, ajo ka zgjedhur mos të japë një konfirmim, apo një përgënjeshtrim për lajmin që qarkullon.