Ne te gjithe boten flitet per koronavirusin dhe perhapjen e tij ne te gjithe boten.

Me shume se 38 vende te botes eshte thene se ka te infektuar mbi 80 mije numri i tyre.

Mendohet se ilaci i tij eshte gjetur por ende nuk ka dalur ne treg eshte ceshtje ditesh mendohet pasi ai dhe do te kushtoj.

Por ka një shpresë që moti i ngrohtë të vrasë koronavirusin.

Moti i ngrohte do ta favorizoj ate per tu perhap me shume sepse klima e ngrohte i perhap me shume viruset por megjithate nuk eshte sigurt dhe e qart ka mendime te ndryshme kjo ka ndodhur me viruse te kaluara ndersa per koronavirusin flitet dicka tjeter.

“Megjithatë, ky koronavirus mund të jetë ndryshe dhe ne jemi duke mësuar rreth tij. Mundësia është që të mos jetë si të tjerët dhe të mos zhduket kur rrezet e diellit bëhen më të forta dhe temperaturat të rriten përmes pranverës dhe verës. Përveç kësaj, nëse vazhdon të përhapet gjatë gjithë pranverës dhe verës, mund të infektojë miliona dhe të bëhet një pandemi”, tha themeluesi i AccuWeather.

Por me gjithate ne ditet ne vazhdim do te presim se si do te marr rrjedha e ngjarjeve te koronavirusit.