Ky eshte nje nga kuicet qe shume njerez gabojne.

Kuicet e mbajne mendjen aktive.Dhe ju bejn produktiv.

Por a jeni ne gjendje te gjeni shkronjen D.

A e gjeni dote per 10 sekonda.

Jane 6 8 10 sa shkronja D.

Per te gjithe qe ju nuk e gjetet ja pergjigja e sakt.

Jane 10 D