Keto jane sandalet që të gjithë i kemi patur dikur, e tashme ato po kthehen në industrinë e modës nga një markë botërore dhe shumë e famshme.

Këto sandale, me të cilat janë rritur shumë fëmijë te viteve deri ne 1990 po kthehen përsëri, por kësaj here me firme nga “Gucci”.

Sandalet e famshme tani mbajnë logon e “Gucci”, dhe jane vendosur me çmimin gati 500 dollarë. Po ju a do t’i blinit ato kaq shtrenjte? Ja si duken ato.