A ju kujtohet filmi ‘Taulanti kërkon një motër’, ku Taulanti eshte 4 vjec.

Por ja se sa ka ndryshuar sot Taulanti dhe vitet bejn punen e tyre.

Dikur 4 vjec por sot ai eshte nje nga arkitektet me te njohur ne metropol dhe ai quhet Donald Kokona.

Por ai ne jeten e tij reale ka nje moter ndryshe nga filmi qe kerkonte ate.

Ne i urojme jete te lumtur dhe pse jo ndonje filem tjeter duke kerkuar dicka tjeter.