Cdo amvise ka deshire qe te kete ne shtepine e saj sete te ndryshme carcafesh per t`i kombinuar sipas deshires apo stines. Por jo gjithmone mund ta kemi kete mundesi.

Te gjithe i kane ne familje nga nje pale carcafe te bardhe apo me motive qe deshirojne, madje edhe kur kemi femije nuk mungojne carcafet qe kane figura te ndryshme per femje.

Por a keni vene re qe neper hotele gjithmone ka vetem carcafe te bardhe? Kemi pyetur pse?

Emma Hooton , nje stiliste shtepish ka thene se cdo njyre tjeter venitet me kalimin e kohes ndersa e bardha rri perhere e paster, terheqese, dhe e fresket

Ja pra cila eshte arsyeja e zgjedhjes se carcafeve te bardhe enper hotele.

Dhoma ne hotel gjithnje do duket e rregullt dhe krevati komod fale kesaj zgjedhjeje.

Dhe qe ta dini, carcafet e bardhe kurre nuk zbehet edhe pas disa larjeve.