Kompanite e pastrimit te autobuzeve jane lodhur nga pastrimet e karrigeve te autobuzeve nga emrat qe vendosin adoleshtet pasi udhetojne.

Karriget shkruhen me bojra, emra te ndryshem dhe eshte shume e veshtir qe ti pastrosh.

Sediljet jane te mbushura me emra dhe histori dashurie dhe eshte veshtire pastrimi i tyre.

Por kompania ka gjetur nje metod te mire qe njerezit te mos i shkruajne me emrat aty.

Dhe nje vazje ka shkruar emrin e nje djali qe e pelqente kur papritur foto eshte virale ne rrjetet sociale dhe te gjithe ja tallur me kete emer.

Tani kompania e pastrimit te autobuzeve i bejne emrat publike ne rrjetet sociale dhe te gjithe qeshin me historite e tyre dhe emrat qe shkruhen.

Dhe kjo ka bere qe emrat qe shkruhen ne sedilje te mos shkruhen per shkak se njerezit tallen ne rrjetet sociale me keto emra.

Ndaj nese mendon te shkruash emra ne sediljen e autobuzit beje mend mire se do te perfundosh ne rrjetet sociale.