Pas përfundimit të spektaklit, dy të rinjtë, Meri Murri, vajza modele nga Elbasani arriti t’i fitonte zemrën ‘princit modern’.

Ditët e fundit kanë gjetur kohë për veten dhe po mundohen t’a shijojnë vetëm për vetëm si një çift i vërtetë.
Është Saimiri i cili ka publikuar pak minuta më parë një foto më në krah të dashurën e tij. “Çift, dashuri”, ka zgjedhur këto fjalë për të përshkruar foton “Princi”.

Kujtojmë se çifti është në she njestër të publikut dhe në rrjet qa rkullojnë hipoteza se gjithçka është të kuadër të një show televiziv dhe nuk janë aspak një çift i vërtetë.