A do te vije dimri kete vit?

Dhe muaji Tetor do te kete nje mot te ngrohte dhe ky muaj mbyllen pa shira dhe pa kohe te ftohte.

Ndera per muajin nentor meteorolgia Tanja Porja u shpres se nentori do te jete nje klime pak me e fresket dhe pa reshje shiu.

Nentori eshte muaji qe sjell me shume shi dhe nese kete muaj mungojn shirat mund te jete problem.

Megjithate muaji nentor do jete pak me i fresket ne krahasim me muajin tetor.Ndaj beni gati veshjet dimrore sepse dimri fillon pas nentorit.