Komiteti Teknik i Ekspertëve nuk e ka diskutuar ne asnje cast sugjerimin per mbylljen e vendit gjate fundjaves, apo zgjatjen e ores policore, pasi per momentin situata nuk e justifikon kete ndaj qe duhet shume kujdes

A është e vërtetë që komiteti i ekspertëve ka sugjeruar një mbyllje gjatë fundjavës për të frenuar përhapjen e infeksionit porr nuk është pranuar se lidhet me ekonominë e vendit?

Rakacolli: Komiteti në asnjë moment s’e ka shtruar këtë lloj alternative
A do te kemi mbyllje në fundjave dhe reduktim të orarit të lëvizjes së qytetarëve nga ora 20:00 deri në 6?

Rakacolli: Në vendimin e sotëm nuk është përmendur kjo, mbetet kjo që thamë nëse do te ketë rëndim, masa mund të jetë kjo dhe të tjera, por për situatën ku jemi nuk është se e justifikon kjo masë.