Mjeku i njohur, Artan Koni i pyetur për rrezikun e infektimit me këtë lloj të ri të virusit qe po qarkullon, të një personi që e ka kaluar më parë Covid-19, mjeku tha:

“Besoj se nuk do infektohet fare”.

Por kur s’ke më antikorpe?

“Ajo s’dihet me siguri, mendoj se jo se përvec antikorpeve në gjak është dhe memoria qelizore e cila na mbron nga viruset gjatë gjithë jetës ndaj thuhet që ai që e ka kaluar Covid ka shumë pak shanse ta kalojë prap Covid apo mutacionet e tij. Jemi në një pandemi që akoma nuk i dimë gjërat komplet të sakta, do kohë për studimet”.

Shpresohet te behet me mire.