Ne nje interviste per ‘Revisten Class’, Jonida Maliqi foli per jeten e sajprivate, per njohjen ne Tv me Romeon dhe nuk na la permendur edhe te birin Danin.

Nder te tjerat e pyeten a kerkon Dani ndonje moter apo vella por ajo na la te kuptonte se per momentin nuk ka plane per femije te dyte.

Por mesa duket edhe vete vogelushi eshte i lumtur pa moter e vella.

Jonida tha: ‘Nuk ka pse ta kerkoje, ai eshte qendra e vemendjes time mesa duket ndihet i lumtur keshtu’.