Anxhelo Yzeiraj eshte nga femijet me te mire dhe i jashtezakonshem ne memorie.

Ai eshte ftruar ne Top Channel ne emisionin Ftes pa 5 te Bieta Sulos.

Ai ishte shoqeruar dhe nga motra e tij e mire Bebora e cila mbushi 8 vjec.

Ai u pyet ne studio dhe vertetoj se ai ka nje inteligjenc te madhe dhe nje super memorie.

Sidomos ne fushen e historise dhe gjeografise.

Anxhelo u pergjigj sakt dhe i habiti te gjithe.

Duke u pergjigjur rreth shtepise se bardhe dhe presidenteve qe ka pasur ajo.

Plot perpikmeri.

Per me shume shikoni videon me poshte.