9 Padrejtësit e burrit ndaj gruas?

Ai sillet gjithmon keq me te dhe nuk e respeton.

E shikon ate si pastruese dhe nuk e ndihmon ne punet e shtepis, mire qe nuk e ndihmon por ja ben pis me shume.

Kur ngre doren ndaj saj.Kjo eshte vepra me e keqe qe mund ti bej nje burr bashkeshortes se tij.

Thirrja me nofka me emra te ulet apo emra fyes.

E obligon per cdo gje duke e shikuar si makine pune duke ber cdo gje.

Kur e urdheron dhe nuk duhet qe ajo tja kthe fjalen.

Te punoj dy pune ne dite dhe vete te rri ne kafe me shoket.

Te keqperdori gjerat e saj te shtrenjta.

Ky lloj mashkulli nuk meriton asgje nga nje femer.