Kjo mund te jete nga zerat me te embel ne bote.

8 vjecarja Pollu nga Bullgaria ka nje ze te bukur dhe te vecante sa dhe jurine e la me goje hapur.

Ajo eshte shume e bukur por bukuria me e madhe qe eshte ajo eshte zeri i saj i embel.

Eshte nje fenomen muzikor dhe eshte nje talent boteror.

Ajo kendon kengen e Beyonce dhe i le te gjithe me goje hapur.

Shikoni videon: