Rolejt Vata, 7-vjeçari pasi eshte ne gjendje te mire ka humb kontaktet me familjen e tij.

Dhe ju lutem kerkojme nje ndihme per ti gjetur.Ai ka humbur kontaktet me familjen qe diten e marte.

Rolejti është lënë poshtë ndërtesës, pasi mamaja e tij është ngjitur sërish larte në shtëpi per ti dhene ndihme djalit te saj të madh dhe vjehrrin me vjehrrën.

Por me pas nuk dihet me gje.Le te presim nje lajm te mire per djalin dhe dite te mira te vijne per popullin Shqiptar.