Ne nje nga puntat e Aldo mornin show nje 58 vjec i ndare nga bashkeshortja kerkon nje vajz te re 20vjecare.

Kam para dhe kam ardh nga Gjermania mund te mbaj me para dhe cfare te doje ajo.

Biles mund ti bej dhe letra pune per ne Gjermani.

Ju lutem me gjeni nje.

Pres pergjigje nga ju.