Nga nga ciftet me te bukura pas gjithe atyre mundimeve ata behen prinder.

Gezimi dhe Zenepja treguan historine e tyre ne emsionin Njerez te pa dukshem.

“Nuk e mendoja se do martohesha ndonjë ditë. Por Zoti është i madh dhe më ka bekuar me një shtatzëni”, u shpreh Zenepja.

Asnjeher nuk duhet te dorezohesh.Nuk i dihet se cfare do te pres neser.

Jeta eshte si stinet e mbushur me dimer vjeshte pranvere dhe vere qe keshtu njeriu duhet te duroje.

Sepse pas veshtiresise vjen lehtesimi.

Por pasi nje lindje te shendetshme cifti i vuri femijet nje emer mjafte te vecante.

Ata e quajten El`Ana qe do te thote Zoti na u pergjigj.

Ne i urojme jete te lumtur dhe shendet dhe plote miresi.