Nena 50 vjecare tregon ne emisionin Historia Ime jeten bashkeshortore per rreth 20 vite.

Burrin e kisha shume xheloz dhe ai sillej shume keq me mua.Por ajo qe nuk mendohej ishte se ai solli dhe te dashuren ne shtepi.Dhe ne kemi jetuar bashke per 5 vjete ne te njejten shtepi.

Nuk kisha cte beja e beja per femijen.Per djalin tim.
Histori te tilla jane te pabesueshme.

Per 15 vjet ai me mban ne shtepi pa dal nga dera.Mire kjo por me solli dhe nje grua tjeter dhe aty jetoi per pese vite.

Pasi ai solli ate nuk bera asnje reagim sepse ai nuk pyeste asnje.

Por ajo qe me lumturon mua eshte jeta e djalit.Une dua qe ai te jete mire.

Per me shume shikoni videon.