Keto jane shenjat qe keni te beni me nje mashkull mashtrues dhe ju duhet ti qendroni sa me larg.

Nese mashkulli qe keni perball irritohesh shpesh dhe nuk kanaqet asnjeher me ju dhe ju kthen fjalen ju perqesh apo dhe ju ofendon.Kete njeri zhmange nga jeta jote.

Nese ai ju le nje takim dhe nuk vjen dhe shkon te pi kafe me shoket dhe ju le ju te prisni dhe kete largojeni nga jeta juaj.Nje shprehje popullore thuhet se “koha duket qe ne mengjes”.

Nese ai perpiqet qe tju ndryshoj menyren e te menduarit te jetes tuaj dhe cdo gje qe keni arritur ne jeten tuaj as ketij njeriu mos iu afroni sepse ai do qe ju ti bindeni gjithmon atij.

Ai nuk ju respekon per asgje dhe jua nderpret fjalen perher dhe ky njeri qendroi larg.