Alekta dhe Amadeus prezantuan Elodie kengetaren me kenge shume te bukur por ajo qe ndodhi me pas nuk ka ndodhur ne Sanrremo.

Mediat tregojne se Alketa beri nje prezantim të shkëlqyeshem në gjuhën italiane dhe ajo eshte brilante, duke e mbajtur transmetimin në “dorë” dhe duke rrembyer shfaqjen prezantuesit Amadeus transmeton shqiptari.net.Ishte shume e shkathet dhe e bukur.

Pasi foli shume ajo kaloj dhe kohen qe kishte ne dispozicion por dicka ka ndodhur me pas.

Mbërritur në momentin e prezantimit të këngëtares që garonte në duete, Elodie, audio e mikrofonit mbeti e hapur per pak caste kur Alketa dhe Amadeus kthehen pas skenave.

Nga mikrofoni i Alketës dëgjohet: «4 minuta? Por ne kemi një marrëveshje! ». Cfare ndodhi Në mediat sociale, zerat për zgjidhjen e misterit ka dalë menjehere.

A u qortua Alketa për zgjatje të minutazhit?Kete do ta zbulojme ditet ne vazhdim