English Ivy është një nga luke dekoruese më të hershëm të kopshtarisë. Eshte nje bime e eger qe nuk duhet te rritet ne kopshtin tuaj.

Goutweed është nje bime qe vetem shtohet dhe mbulon te gjithe token dhe largon bimet e tjera ndaj qe kjo bime nuk duhet te jete ne kopshtin tuaj.

Duket bukur dhe me ngjyra, megjithatë kjo bimë përhapet si zjarr i egër dhe pasi të shpëtojë nga kopshti është një kërcënim i vërtetë për bimët vendase.

Ulliri rus eshte i bukur po eshte nje bime qe afron sorrat dhe do ju ndotin ambientin.