2 nga figurat me te bukura per shqiptaret Imami Elvis Naci dhe zonja e nderuar Luljeta Bozo.

Ata shkuan bashk ne shtepit me probleme ne Thumane.

Elis Naci thotë se procesi i riparimit të shtëpive, do jetë transparent ashtu sikurse mbledhja e donacioneve.

Ai thote:“Me Profesoreshen dhe Inxhinjeren Luljeta Bozo, hymë ne një fazë të re për Thumanen. Evindentimi shtëpi më shtëpi te te gjitha dëmeve të shkaktuara. Bëmë një beselidhje me banoret, që do të perfitojnë vetëm ata që janë nevojtarë, ku shtëpia e tyre nuk mund të riparohet. Sepse paratë e donatorëve janë të shenjta për ne, ky proces ashtu si edhe mbledhja e donacioneve do të jetë transparent, i bërë nga ekspertët më të mirë qe ka Shqiperia me ne krye Luljeta Bozo.

Zoti e bekofte Shqiptarinë dhe kete nisëm të përbashket tonen me te gjithe Shqiptarët ne te gjithë boten”, shkruan Elvis Naçi.

Dhe kur Elvisa Naci i futet punes cdo gje shkone per mrekulli.Zoti e bekofte ate dhe te gjithe donatoret.