3 fjale qe ka nevoje cdo grua kur zgjohet ne mengjes.

Gruaja eshte krijesa me fisnike ne toke.Ajo eshte ekuilibri i familjes dhe pesha e nje familje te shendetshme.

Ndaj dashuroje ate respektoje ate dhe degjoje.

1-Sa here qe ajo zgjohet nga gjumi thuaji ate qe ndjen. Zgjoje me fjalen te dua dhe ajo do te kete nje dite te bukur.

2-Thuaji faleminderit per cdo gje qe ben per mua.Falenderoje qe ajo kujdeset cdo dite per ty.

3-Thuaji qe je shume e mire dhe vleresoje per vlerat qe ajo ka.Vleresimi i nje krijese qe kujdeset kaq shume per familjen tende eshte nje nga gjerat me te bukura.