Per here te pare ndodhe qe nje vajze bukuroshe me aftesi ndryshe te perfaqsoj ne miss universe Shqiperine.

Maria eshte 22 vjec dhe ajo po bene reale endrren e saj qe te konkuroj tek miss universe.

Ajo eshte nje vajze me aftesi te kufizuara ku nuk degjon dhe as nuk flet.

Dhe ky konkurs do te mbahet ne Itali.

Konkursi do te mbahen ne date 9 dhe do te fitoj ai qe do te kete me shume vota.

Ju lutem me votoni.