Lekundjet qe ndodhen ne muajin nentore lane dhe pasojat qe do duhet shume kohe me u stabilizuar.

Por Xhensila eshte 2 vjec dhe ajo fle perjasht ne nje karroca dhe nuk ka shtepi por dhe as cader.

Gjyshi i Xhensiles kerkon nje cader qe te mos rri perjashte ne te ftohte ne qiellin e hapur.

Kohe te veshtira per familjet Shqiptare.

Per me shume shikoni videon.