Erisa Zagori vajva Kosovare jeton ne Austri ka humbu ne kontaktet ajo ishte ne Kosove dhe nuk u kthye me ne Austri.

Të mërkurën mbrëma, ajo është ndarë nga ema e saj dhe më familjarët nuk dinë asgjë për të.Dhe spo e kuptojne se ku ka shkuar.Nuk kemi asnje lajm.

“Të mërkurën në ora 17:00 prej Stacionit të Autobusëve në Prishtinë ka qenë duke udhëtuar për në Austri me nënën e saj, i ka thanë që po shkon banjo dhe ma nuk e dimë ku është. Rasti është lajmëruar në polici”, ka thënë një familjarë për Telegafin.

Ne kerkojme ndihme nga qytetaret dhe se kush ka ndonje informacjone te na ndihmoje.

Ju lutem na ndihmoni.