Kejvina Kthella eshte marre ne pyetje ne ambientet e poli cise per 10 ore diten e marte pasi ajo eshte mike me Redjan Rrajen.

Kejvina eshte nje nga vajzat me te njohura te showbizit
por ajo ka informacjone rreth Redjan Rrajes pasi po largohej nga Shqiperia ne piken kufitare te Hanit te Hotit.

Ajo kishte bisedime telefonike me autorin.Ajo eshte pyetur per levizjen e tij dhe se ku ndodhej.

Por ende nuk dime se cfare ka thene ajo .Por ajo eshte thirrur per te treguar levizjet e Redjan RRaja.