1. Shpresat e mëdha njerez te medhenje.

2. Shpresa nuk te tradheton kurr ai eshte nje mik i mire ne dite te veshtira.

3. Shpresa eshte nje realitet qe ta ben enderren reale.

4. Jeta është shpresë,ndaj mos e humb kurre ate.

5. Shpresa te ben qe te arrish cdo gje qe ke ne jete.

6. Me shpresë vazhdohet jeta, me optimizëm vazhdohet dhe rruga drejt saj!

7. Shpresa dhe lutja ju hapin cdo rruge te mbyllur.

8. Gjithmonë ekziston një rrugë, asnjëherë mos u dorëzo.

9. Mos e humb shpresn tek Zoti yt se Ai kurr nuk te harron.

10. Asnjeher ai qe ka shpres nuk deshton!