Vitet ikin shpejt dhe ja kengetarja Maja u be nene dhe lindi djalin e saj Jonas.

Ajo nuk do qe jeta e saj private te behet publike por ja qe mediat gjithmon kerkojne te zbulojne dikca.

Pasi e ftuan ne Ftese pa 5 Kengetarja ka bere publike per her ete pare foton e djalit.

Ajo tregon se eshte e angazhuar gjate gjithe kohes me djalin vetem kur ka koncerte e mban bashkeshorti thote ajo.

Djali i ngjan shume nenes se saj dhe nga syte ka ngjashmeri te madhe.

Ne i urojme jete te lumtur plot shendet.