Nëse i ke prindërit ende gjallë, mos humb kohë! Duhet ta lexosh patjetër këtë…

Marrëdhënia midis prindërve dhe fëmijëve nuk është gjithmonë idilike. Sidomos kur rriteni dhe personalitetet tuaja bëhen të forta, të ...
  0 Comments Off on Nëse i ke prindërit ende gjallë, mos humb kohë! Duhet ta lexosh patjetër këtë… 35

  Dashuria, pasuria, suksesi. Historia e tre burrave të moshuar

  Një grua doli nga shtëpia dhe pa tre burra të moshuar me mjekrra të gjata e të bardha, ulur në oborrin e shtëpisë së saj. Nuk i njohu. ...
   0 Comments Off on Dashuria, pasuria, suksesi. Historia e tre burrave të moshuar 45

   4 shenja që ju tregojnë se nje mashkull cmendet pas jush!

   Mashkulli që përdor mënyra të ndryshme për ta nxitur konkurrentin potencial për ta përvetësuar një vajzë, që i hedh sytë në dekoltenë ...
    0 Comments Off on 4 shenja që ju tregojnë se nje mashkull cmendet pas jush! 32

    Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqve

    Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqëve, koh pas kohe ai e vizitonte Një ditë morri një telefonat nga ...
     0 Comments Off on Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqve 27

     Femrat janë si mollët në pemë. Më të mirat janë në majën e pemës

     Femrat janë si mollët në pemë. Më të mirat janë në majën e pemës… Meshkujt nuk duan të arrijne tek më të mirat, sepse kanë frikë ...
      0 Comments Off on Femrat janë si mollët në pemë. Më të mirat janë në majën e pemës 58

      Nje herë e nje kohe, kam pasur 1 shok per kokë. E doja shume e jepja kokën per të. Nje ditë..

      Diku ishin 2 shok që duheshin aq shume saqë mund te sakrifikonin gjithçka per njeri tjetrin. Ishin njohur gjatë studimeve e kishin ...
       0 Comments Off on Nje herë e nje kohe, kam pasur 1 shok per kokë. E doja shume e jepja kokën per të. Nje ditë.. 428

       Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot

       Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?” Shitësi plak ju përgjigj, “20 lekë, një vezë, zonjë”. Gruaja i thotë, ...
        0 Comments Off on Një grua pyeti një shitës vezësh, “sa kushtojnë?”. Historia qe do ju perlot 498

        You Are The Company You Keep

        “Surround yourself with the dreamers and the doers, the believers and thinkers, but most all, surround yourself with those who see ...
         0 Comments Off on You Are The Company You Keep 373
         I haven't changed

         I haven’t changed..

         ...
          23 Comments Off on I haven’t changed.. 937

          Poor but strong

          ...
           26 Comments Off on Poor but strong 2447
           Load More